Wednesday, November 3, 2010

Memohon sumbangan

Berhubung dengan kisah nak ke Korea Selatan pada 8-14 Disember ini.
Program GOP ni diadakan seiring dengan hasrat Naib Canselor UTM yang ingin menghantar sekurang-kurangnya 5000 orang mahasiswa ke luar negara..

Tujuannya adalah untuk memberikan peluang kepada mahasiswa UTM untuk melihat sendiri kaedah pembelajaran dan penyelidikan yang dilakukan oleh universiti-universiti ternama di dunia.

Korea Selatan menjadi salah satu destinasi yang tersenarai dalam program GOP kerana industri elektronik perubatan yang sedang berkembang di sana. 

Oleh itu, bagi merelisasikan program, kami memohon bantuan sumbangan atau penjanaan daripada pihak-pihak di luar bagi mengurangkan beban perbelanjaan yang ditanggung oleh kami terutamanya dari segi kewangan memandangkan kos perbelanjaan perjalanan program yang mencecah ratusan ribu ringgit.

Di bawah adalah surat dari TNC yang memberikan kebenaran kepada pihak kami untuk memohon sumbangan dan penajaan dari pihak luar.  Surat kedua merupakan surat kelulusan program sebagai bukti program kami mendapat kelulusan dari pihak universiti.


Di bawah ini adalah salinan sokongan dari Dekan Fakulti Kejuruteraan Elektrik di mana kami menuntut ilmu. Ini juga merupakan bukti bahawa program kami mendapat kelulusan dari pihak fakulti.


Bersama-sama ini disertakan juga surat dari pihak kami untuk memohon sumbangan dan penajaan dari anda, pihak-pihak di luar sana..Ini merupakan senarai mahasiswa yang terpilih untuk menyertai Global Outreach Program (GOP) ke Korea Selatan ini.. Iaitu seramai 35 orang dan diiringi seorang pensyarah. 


Ini merupakan salah satu usaha daripada pihak kami untuk mendapatkan sumber kewangan bagi menjayakan program ini. Kepada pihak-pihak di luar yang berkemampuan untuk membantu dan memberikan sumbangan, sumbangan anda amat kami alu-alukan. 

Bolehlah tinggalkan maklumat di ruangan komen untuk tindakan lanjut dari pihak kami.. Segala maklumat dan komen yang bersifat individu dan privasi tidak akan dipublishkan di blog melainkan atas persetujuan empunya diri.

Sekian terima kasih..

~~ Pertolongan anda mampu meringankan bebanan kewangan yang ditanggung pihak kami~~ 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...